Pikantny Karczoch & Szpinak
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać pikantny Karczoch & szpinak spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu. Mieszanka gotowanie crème, Pepper jack ser, torba piekarnik, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny Dip Szpinakowo-Karczochowy, Pikantny Parmezan Dip Szpinakowo-Karczochowy, oraz Mini grillowane karczochy serca z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375ºF.
Umieścić torebkę piekarnika Reynolds® na patelni o wymiarach 13x9x2 cali. Spryskać wewnątrz torby sprayem do gotowania.
Dodaj gotowanie crème, karczochy, odsączony szpinak, sery, majonez, mąka i czosnek w proszku do worka piekarnika. Delikatnie wyciśnij torebkę, aby zmiksować składniki. Ułóż składniki w równej warstwie w worku.
Zamknij torbę piekarnika z nylonowym krawatem.
Wytnij sześć 1/2-calowych szczelin na górze. Włóż końce torby do patelni.
Piec 20 minut lub aż mieszanina zaczyna brązowieje i jest bąbelkowy. Ostrożnie wyciąć worek otwarty.
Łyżka zanurzyć w naczyniu do serwowania; posypać mieloną papryką, w razie potrzeby.
Podawać na ciepło z chipsami pita, chipsami tortilla lub krakersami.