Pikantny Hiszpański Ryż
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj pikantnego hiszpańskiego ryżu. Ten przepis bezglutenowy i wegetariański serwuje 8 i kosztuje 44 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, pomidorów i chilli, oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Pikantny Hiszpański Ryż Szafranowy, Kurczak hiszpański z pikantnym ryżem cytrynowym, oraz Spicy Sausage Spanish Rice Skillet podobnych receptur.
Instrukcje
W smarowanym 2-qt. danie do pieczenia, połączyć ryż, cebulę, oliwki, kminek, pomidory, wodę i olej. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 45 minut.
Piec, bez przykrycia, 10-15 minut dłużej lub do miękkości ryżu i wchłonięcia płynu. W razie potrzeby wymieszać kolendrę.
Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze typy na hiszpański. Łącząc wino z hiszpańskimi potrawami, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem, idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Becker Vineyards Tempranillo z oceną 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Becker Vineyards Tempranillo]()
Becker Vineyards Tempranillo
Warstwy wiśni, suszonych ziół i cedru uzupełniają czerwone owoce podniebienia wiśni i porzeczki, a następnie wykończone miękkim czarnym pieprzem i świeżym tytoniem.