Pikantny Halibut
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnego halibuta. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 32G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $5.99 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, cebula w proszku, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny Linguine z halibutem i pomidorem, Halibut Z Pikantnym Dyni I Pomidorami, oraz Halibut z pikantnym dyni i pomidorami dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.