Pikantny Chleb Ziołowy

Pikantny Chleb Ziołowy
Need a chleb wegetariański? Pikantny chleb ziołowy może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 18. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, drożdże, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 30%. Spróbuj Pikantne Masło Ziołowe, Pikantny Sos Ziołowy, oraz Pikantne Masło Ziołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
2
W dużej misce wymieszać mąkę pełnoziarnistą, suche mleko i 6 kolejnych składników; dobrze wymieszać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W małym rondlu połącz mleko, cebulę, masło i miód. Gotować na średnim ogniu, aż masło się rozpuści. Chłodny do 120 do 13
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MiódMiód
CebulaCebula
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać mieszaninę mleka do mieszanki mąki pełnoziarnistej. Beat z mikserem na niskiej prędkości tylko do mieszania; beat z dużą prędkością 3 minuty. Stopniowo mieszaj w 1 3/4 szklanki mąki uniwersalnej, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
CiastoCiasto
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne (8 do 10 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Umieść w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dziurkować ciasto; obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
8
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 14 x 7 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
9
Zwiń prostokąt mocno, zaczynając od krótkiej krawędzi, mocno naciskając, aby wyeliminować kieszenie powietrzne. Szczypta szew i kończy się uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
10
Umieść rolkę, szew w dół, na patelni bochenkowej 9 x 5 cali pokrytej natryskiem do gotowania. Przykryć i odstawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, wolnym od przeciągów, 40 minut lub aż ciasto podwoi się w wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
11
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Piec w temperaturze 350 przez 45 do 50 minut lub aż Bochenek brzmi pusto po naciśnięciu. (Przykryj folią aluminiową ostatnie 15 minut pieczenia, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu, jeśli to konieczne.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
13
Wyjąć bochenek z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
14
ocena carbo: 20
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn