Pikantny Chipotle Indyk Chili może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 26g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,01 zł za porcję. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę pinto, chipotle chile w proszku, mielonego indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Chipotle Indyk Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać indyka i Poblano chile; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż Turcja nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Poblano
Cała Turcja
3
Wymieszać w wodzie, chile pieprz w proszku, fasola i salsa. Przykryć; podgrzać do wrzenia. Mash fasoli lekko z masher ziemniaków, aż zupa jest lekko zagęszczony.