Pikantny Boczek I Krab Budyń Chlebowy Benedict
Pikantny bekon & Krab chleb Pudding Benedict może być tylko poranny posiłek, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 646 kalorii, 28g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu cayenne, Skórka z cytryny, sos hollandaise i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 147 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pikantny budyń chlebowy z boczkiem i porem, Pikantny boczek, Por i tymianek budyń chlebowy, oraz Pikantny budyń chlebowy z boczkiem, papryką i szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Masło wnętrzności 2 (10-uncji) ramekins i umieścić na blasze do pieczenia.
Do dużej miski włożyć kostki chleba, odstawić.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać boczek w gorącym oleju, aż rumiane i prawie chrupiące, 5 do 6 protokół.
Usunąć nadmiar oleju z patelni i wyrzucić.
Wymieszać cebulę i gotować przez około 2 minuty. Wymieszać z czerwoną papryką i gotować przez dodatkową minutę.
Wymieszać bulion z kurczaka i śmietanę; gotować, aż mieszanina zacznie gotować na wolnym ogniu, około 1 do 2 minut.
Wlać śmietanę do kostek chleba i dokładnie wymieszać, aż cała ciecz zostanie wchłonięta.
Wymieszaj 1 jajko, sok z cytryny, estragon i skórkę z cytryny.
Wymieszać w crabmeat, sól, pieprz czarny, i pieprz cayenne.
Mieszaninę w perpared ramekins i piec w nagrzanym piekarniku, aż topsare złoty kolor, o 20 protokół.
Wyjmij ramekiny z piekarnika i wierzch każdego budyniu chlebowego z gotowanym jajkiem. Łyżka sosu holenderskiego na każdym jajku.
Dekoruj pieprzem cayenne.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.