Pikantny Boczek I Krab Budyń Chlebowy Benedict

Pikantny Boczek I Krab Budyń Chlebowy Benedict
Pikantny bekon & Krab chleb Pudding Benedict może być tylko poranny posiłek, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 646 kalorii, 28g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu cayenne, Skórka z cytryny, sos hollandaise i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 147 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pikantny budyń chlebowy z boczkiem i porem, Pikantny boczek, Por i tymianek budyń chlebowy, oraz Pikantny budyń chlebowy z boczkiem, papryką i szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło wnętrzności 2 (10-uncji) ramekins i umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Do dużej miski włożyć kostki chleba, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać boczek w gorącym oleju, aż rumiane i prawie chrupiące, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Usunąć nadmiar oleju z patelni i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wymieszać cebulę i gotować przez około 2 minuty. Wymieszać z czerwoną papryką i gotować przez dodatkową minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
CebulaCebula
7
Wymieszać bulion z kurczaka i śmietanę; gotować, aż mieszanina zacznie gotować na wolnym ogniu, około 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Krem CiężkiKrem Ciężki
8
Wlać śmietanę do kostek chleba i dokładnie wymieszać, aż cała ciecz zostanie wchłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
KremKrem
9
Wymieszaj 1 jajko, sok z cytryny, estragon i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
EstragonEstragon
JajkoJajko
10
Wymieszać w crabmeat, sól, pieprz czarny, i pieprz cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
CrabmeatCrabmeat
SólSól
11
Łyżka
12
Mieszaninę w perpared ramekins i piec w nagrzanym piekarniku, aż topsare złoty kolor, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
13
Wyjmij ramekiny z piekarnika i wierzch każdego budyniu chlebowego z gotowanym jajkiem. Łyżka sosu holenderskiego na każdym jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Jajko GotowaneJajko Gotowane
ChlebChleb
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
14
Dekoruj pieprzem cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W48 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia26
Magazyn