Azjatyckie Roladki rybne w papierowych owijkach ryżowych
Azjatyckie Roladki rybne w papierowych owijkach ryżowych to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 20g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz sześciocalowe papierowe opakowania ryżowe, sok z limonki, gingerroot i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 87%. Spróbuj Łosoś w papierowych opakowaniach ryżowych, Muffinki z mieszanymi jagodami w pergaminowych papierowych opakowaniach, oraz Rolki Papieru Ryżowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki sosu do zanurzenia na gładką. Okładka; przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
W rondlu podgrzać 1 cal wody do wrzenia lub umieścić kosz parowca w 1/2 cala wody w rondlu (woda nie powinna dotykać dna kosza) i podgrzać do wrzenia.
Dodać kiełki fasoli. Przykryć; gotować lub parować 2 minuty. Natychmiast spłukać zimną wodą; odcedzić. Powtórzyć z kapustą i strąkami grochu.
Umieść papier ryżowy, po 2 na raz, w misce z gorącą wodą 45 sekund.
Wyjąć i umieścić na talerzu. Kiedy całkowicie miękkie, oddzielne opakowania.
Umieść około 2 łyżki ryb, 1 łyżka każdej kiełki fasoli, kapusty i strąków grochu, 1 łyżeczka kolendry i 1/2 łyżeczki orzeszków ziemnych na środku każdego opakowania. Złóż jeden koniec owijki około 1 cala nad wypełnieniem; złóż prawą i lewą stronę na złożonym końcu. Złóż pozostały koniec w dół, owijając wokół rolki.
Podawać z sosem zanurzeniowym.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.