Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką
Przepis masło orzechowe i galaretki Brownies jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 35 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 24 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. 47 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz galaretkę truskawkową, kremowe masło orzechowe, Devil ' s food Cake mix i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką, Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką, oraz Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar lub spray dno tylko 13x9-calowy patelni.
W dużej misce, wymieszać ciasto mix, masło, jajko i mleko z łyżką do formy ciasta. Wymieszać z frytkami z masła orzechowego.
Rozprowadzić równomiernie na patelni.
Piec 16 do 18 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi czysty. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce, wymieszać lukier, masło orzechowe i mleko, aż dobrze wymieszane; rozłożone na brownies. W małej misce umieścić galaretkę; wymieszać, aż będzie gładka. Upuść małe łyżeczki galaretki równomiernie na lukier. Galaretka wirowa z końcówką noża do marmurkowego wzoru. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.