Pikantny Arbuz Z Grilla
Pikantny arbuz z grilla może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.24 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 259 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Jeśli masz miętową szyfonadę, rodzaj ognia: bezpośredni, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 95 stwierdziłoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany stek z ostrą papryką i arbuzową sałatką, Pikantna Arbuzowa Margarita, oraz Pikantny Chutney Arbuzowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubij razem miód, sok z limonki, pieprz cayenne i sól.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Posmaruj każdą stronę plasterków arbuza pikantną mieszanką limonki i miodu.
Miejsce arbuza i grill i gotować, aż grill znaków rozwiniętych, o 2 minut na stronie.
Arbuz wyjąć z grilla, posypać miętą i podawać.