Pikantno-Słodka Slaw
Pikantno-Słodka Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 87 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka chrzanu, sól, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Slaw słodko-pikantny, Slaw słodko-pikantny, oraz Słodko-pikantny ananas Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wrzucić kapusta-i-marchew surówka, czerwona papryka, szalotki, i winogron pomidory razem. Odstawić.
W małym słoiczku połącz chrzan i kolejne cztery składniki (przez sól) i wstrząśnij aż do wymieszania.
Zdejmij pokrywkę i dodaj olej rzepakowy. Potrząśnij jeszcze raz. Lub ubić składniki razem w małej misce.
Wlać sos na sałatkę i wrzucić do herbu warzywa.
Podawać natychmiast, lub przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.