Pikantne Trufle Czekoladowo-Chili
Pikantne trufle czekoladowo-Chili to bezglutenowe przepis z 35 porcjami. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi tę przystawkę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ciężki krem, ekstrakt z wanilii, proszek chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 43 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Spróbuj Chili trufle czekoladowe, Czekoladowe Trufle Chili, oraz Chili & Trufle Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść czekoladę w średniej misce. Na małej patelni, połączyć śmietanę i chile. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Zdjąć z ognia. Wymieszać wanilią, solą i cayenne.
Przelać przez sitko o drobnych oczkach na posiekaną czekoladę. Odrzuć chile.
Pozostaw czekoladę i śmietanę na 5 minut. Mieszaj, aż mieszanina będzie gładka.
Wlać mieszaninę do 13-na-9-calowej patelni do pieczenia. Przechowywać w lodówce odkryte, aż tylko ustawić, co najmniej 1 godzinę.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Kakao, chili w proszku i cynamon przesiać do małej miseczki. Aby uformować każdą truflę, Zbierz łyżkę nadzienia.
Tocz kulkę w mieszance kakaowej, aby równomiernie pokryć.
Trufle umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Podawać natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do tygodnia. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.