Pikantne Trufle Czekoladowe

Pikantne Trufle Czekoladowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pikantne Trufle czekoladowe spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jeśli masz orzechy pistacjowe, okruchy ciastek czekoladowych, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Trufle, Pfeffernusse-Pikantne Trufle Orzechowe, oraz Brown Butter White Chocolate-Czekoladowe Ciasteczkowe Trufle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średnim rondlu, podgrzać śmietanę, cynamon, chili w proszku i pieprz cayenne na średnim ogniu, aż dojdzie do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać czekoladę i mieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
4
Przenieść do miski i schłodzić w lodówce, aż ujędrni się, 1 1/2 do 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
W międzyczasie na osobnych talerzach ułożyć prażony kokos, okruchy ciastek, kakao w proszku i posiekane orzechy pistacjowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1/2 Szklanki Pokruszonych Ciasteczek Oreo1/2 Szklanki Pokruszonych Ciasteczek Oreo
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
6
Wyjąć czekoladę z lodówki i odstawić na 30 minut do zmiękczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
7
Za pomocą małej łyżki lodów lub łyżki stołowej, scoop się czekolady do polewy i toczyć je wokół, aby całkowicie płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
8
Umieścić na talerzu i podawać. Trufle można przechowywać w lodówce przez 2 dni w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn