Pikantne Tacos z piersi kurczaka z grillowanymi Poblanos, cebulą z grilla i surówką

Pikantne Tacos z piersi kurczaka z grillowanymi Poblanos, cebulą z grilla i surówką
Przepis przyprawa-przetarł piersi kurczaka Tacos z grillowanym Poblanos, BBQ cebuli i Coleslaw może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 107 g tłuszczu, oraz w sumie 1696 kalorii. Na 7,28 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, zmielony cynamon, grillowaną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Przyprawa przetarta grillowana pierś kaczki z grillowaną brzoskwinią i sałatką z koziego sera, Herb & Spice Przetarta Pierś Z Indyka Z Grilla, oraz Pikantne Tacos z kurczakiem i warzywami z kolendrą i kremem Chipotle.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Posmarować poblanos olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Umieść chiles na grillu i gotować, aż zwęglone ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjąć z grilla, umieścić w misce i przykryć plastikiem na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Usunąć skórę, nasiona i łodygi i pokroić w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Cebulę posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
8
Miejsce na grillu i gotować, aż lekko złoty kolor i po prostu gotowane przez, o 4 protokół na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Posmaruj sosem bbq w ciągu ostatnich kilku minut. Większość skóry powinna spaść na grillu, ale jeśli nie, zdejmij ją, gdy cebula spłynie z grilla.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
W dużej misce wymieszać majonez, cukier, sól selerową, nasiona selera, ocet oraz sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Nasiona SeleraNasiona Selera
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
11
Dodać kapustę, marchew, cebulę i szalotka i mieszać do połączenia, doprawić więcej soli i pieprzu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
12
Niech slaw siedzieć co najmniej 15 minut przed podaniem.
13
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
14
W małej misce ubić ancho, cynamon, kminek, brązowy cukier, 1 łyżeczkę soli i czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
15
Doprawić górną część piersi masą, obrócić i doprawić tył pozostałą solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
16
Skropić odrobiną oleju i umieścić na grillu, pocierać stronę w dół i grillować, aż lekko złoty kolor i skorupa powstała, o 3 protokół. Obróć kurczaka, zamknij pokrywkę i kontynuować gotowanie, aż tylko gotowane przez, o 6 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
17
Wyjąć z grilla i odstawić na 5 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
18
Tortille z mąki grillować krótko, tak aby zaznaczyć i podgrzać. Aby zbudować tacos, złożyć każdą tortillę wokół niektórych kurczaka, poblanos, cebula, surówka i guacamole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
19
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników grahamsos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli3Spód: okruszki z herbatników grahamocet jabłkowyocet jabłkowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBobby Flay ' s Mesa Grill bbq Sauce (lub Twoja ulubiona odmiana słoików)Bobby Flay ' s Mesa Grill bbq Sauce (lub Twoja ulubiona odmiana słoików)1mała głowakapusta, rdzeniowana, drobno rozdrobnionakapusta, rdzeniowana, drobno rozdrobniona2Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychOlej rzepakowyOlej rzepakowy2marchew drobno rozdrobnionamarchew drobno rozdrobniona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona seleranasiona selera41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychColeslawColeslaw8tortille z mąkitortille z mąki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane świeże liście kolendryposiekane świeże liście kolendry2warzywo (np. szpinak)cynamon mielonycynamon mielony2warzywo (np. szpinak)kminek mielonykminek mielony1warzywo (np. szpinak)2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2dojrzałe awokado Hass, obrane, pestki i pokrojone w kostkędojrzałe awokado Hass, obrane, pestki i pokrojone w kostkę2warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2warzywo (np. szpinak)jasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier2limonki świeżelimonki świeże1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychCebula grillowanaCebula grillowana1Poblano chile, pieczone, sadzone, obrane i pokrojone w kostkęPoblano chile, pieczone, sadzone, obrane i pokrojone w kostkę2grillowane pokrojone poblanosgrillowane pokrojone poblanos3largespoblanospoblanos591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula czerwona drobno pokrojona w kostkęcebula czerwona drobno pokrojona w kostkę1smallsczerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól i pieprzSól i pieprz41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz2szalotki, drobno posiekaneszalotki, drobno posiekane3szalotki, cienko pokrojone na przekątnejszalotki, cienko pokrojone na przekątnej907papryka habaneropiersi kurczaka bez kości, bez skóry)piersi kurczaka bez kości, bez skóry)2Spód: okruszki z herbatników graham2-1/4 szklanki śmietanki kremówki, podzielonej2-1/4 szklanki śmietanki kremówki, podzielonej2słodką cebulę, obrać ze skóry i pokroić w plastry grubości 1/4 calasłodką cebulę, obrać ze skóry i pokroić w plastry grubości 1/4 cala

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia74
Magazyn