Pikantne spaghetti z kurczaka II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 24g białka, oraz 13g tłuszczu. Mieszanka brązowego cukru, kurczak, sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pikantne Spaghetti Z Kurczaka, VELVEETAÂ ® pikantne spaghetti z kurczaka, oraz VELVEETA pikantne spaghetti z kurczaka z boczkiem.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Umieścić spaghetti w garnku, gotować 8 do 10 minut, aż al dente, i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
W oddzielnym garnku, wymieszać sos Worcestershire, ketchup, sos pomidorowy, zielona papryka, cebula, brązowy cukier, i chili w proszku. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki