Pikantne Pulpety Żurawinowe
Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 53 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz brązowy sos mix, bitej śmietany, klopsiki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantne Klopsiki, Pikantne Klopsiki, oraz Pikantne Glazurowane Klopsiki.
Instrukcje
Zamrożone klopsiki umieścić w wolnej kuchence; odstawić.
Zrobić sos zgodnie ze wskazówkami opakowania; wymieszać z sosem żurawinowym, musztardą i śmietaną. Wymieszać, aż dobrze wymieszać; wlać klopsiki i wymieszać, aby równomiernie pokryć.
Przykryć i gotować na niskim ustawieniu przez 4 do 5 godzin lub na wysokim ustawieniu przez 2 do 3 godzin.
Aby służyć, użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć klopsiki do naczynia do serwowania.
W razie potrzeby posypać suszoną żurawiną i mieloną natką pietruszki.