Pikantne Nadziewane Naleśniki
Pikantne nadziewane naleśniki to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, mleko, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 48 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Sprawdza się jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Spróbuj Cream Crêpes, Cream Crêpes, oraz Ser Florencki Crêpes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Dodać do całych jaj i mleka w dużej misce; ubijać do wymieszania.
Dodać mąkę i cukier; dobrze wymieszać.
Spray heavy 8-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; ciepło na średnim ogniu.
Wlać 1/4 ciasto Cup do patelni;tilt patelni, aby równomiernie pokryć dno patelni z ciasta. Gotować 1 do 2 min. lub do momentu, gdy spód crpe będzie lekko rumiany. Uruchom szpatułkę wokół krawędzi crpe, aby poluzować z patelni; włącz crpe. Gotować 1 min. lub do momentu, gdy spód crpe będzie lekko rumiany.
Wyjąć z patelni; odstawić. Powtórz z pozostałym cieście, aby zrobić 7 dodatkowych naleśników.
Grzyby ugotować i wymieszać w 1 łyżce. pozostałego masła w dużej patelni 3 do 5 min. albo do przetargu.
Dodać pozostałe masło i białka; gotować 3 do 5 min. lub do momentu złożenia jaj, mieszając od czasu do czasu.
Top crpes z serem, pieczarkami, jajecznicą i cebulą; złożyć na pół.
Umieścić w naczyniu do pieczenia 13x9 cali.
Piec 5 min. albo aż ser się rozpuści.