Pikantne kawałki bagietki wieprzowej
Pikantne ukąszenia bagietki wieprzowej trwają około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 107 kalorii . Za 44 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką majonez, sok z limonki, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 23% , to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Smash - pikantne klopsiki wieprzowe z pikantnym sosem wieprzowym , smażona na słodko wieprzowina i kapusta pekińska z pikantnym makaronem oraz pikantne kawałki sera .
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze siedem składników; natrzeć polędwicę.
Umieść w dużej zamykanej plastikowej torbie; zamknąć i wstawić do lodówki na noc.
Połóż polędwicę na ruszcie w wyłożonej folią płytkiej brytfance.
Piec bez przykrycia w temperaturze 425°C przez 20–30 minut lub do momentu, aż termometr wskaże 145°.
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.
W międzyczasie w małej misce wymieszaj majonez, sok z limonki i skórkę. Cienko pokrój wieprzowinę; podawać na tostowym pieczywie z odrobiną majonezu limonkowego.
W razie potrzeby posyp dodatkową skórką z limonki.