Pikantne kawałki bagietki wieprzowej

Pikantne kawałki bagietki wieprzowej
Pikantne ukąszenia bagietki wieprzowej trwają około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 107 kalorii . Za 44 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką majonez, sok z limonki, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 23% , to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Smash - pikantne klopsiki wieprzowe z pikantnym sosem wieprzowym , smażona na słodko wieprzowina i kapusta pekińska z pikantnym makaronem oraz pikantne kawałki sera .

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze siedem składników; natrzeć polędwicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Skórka Z LimonkiDodatkowa Skórka Z Limonki
2
Umieść w dużej zamykanej plastikowej torbie; zamknąć i wstawić do lodówki na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Połóż polędwicę na ruszcie w wyłożonej folią płytkiej brytfance.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 425°C przez 20–30 minut lub do momentu, aż termometr wskaże 145°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
5
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.
6
W międzyczasie w małej misce wymieszaj majonez, sok z limonki i skórkę. Cienko pokrój wieprzowinę; podawać na tostowym pieczywie z odrobiną majonezu limonkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
W razie potrzeby posyp dodatkową skórką z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn