Pikantne kawałki bagietki wieprzowej

Pikantne kawałki bagietki wieprzowej
Pikantne ukąszenia bagietki wieprzowej trwają około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 5 g tłuszczu i łącznie 107 kalorii . Za 44 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką majonez, sok z limonki, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 23% , to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Smash - pikantne klopsiki wieprzowe z pikantnym sosem wieprzowym , smażona na słodko wieprzowina i kapusta pekińska z pikantnym makaronem oraz pikantne kawałki sera .

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze siedem składników; natrzeć polędwicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Skórka Z LimonkiDodatkowa Skórka Z Limonki
2
Umieść w dużej zamykanej plastikowej torbie; zamknąć i wstawić do lodówki na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Połóż polędwicę na ruszcie w wyłożonej folią płytkiej brytfance.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 425°C przez 20–30 minut lub do momentu, aż termometr wskaże 145°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.
6
W międzyczasie w małej misce wymieszaj majonez, sok z limonki i skórkę. Cienko pokrój wieprzowinę; podawać na tostowym pieczywie z odrobiną majonezu limonkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
W razie potrzeby posyp dodatkową skórką z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn