Pikantne Grillowane Tournedos
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pikantne grillowane Tournedos spróbować. Ten przepis służy 29. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz oscar Mayer boczek, cebula, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tournedos Z Polewą Wołową, Tournedos wołowe z sosem Gin & jałowiec, oraz Tournedos Zawinięte W Boczek I Szałwię dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Zawiń plasterek boczku wokół zewnętrznej krawędzi każdego steka; zabezpiecz sznurkiem lub wykałaczką.
Wymieszaj sos do steków, keczup, marmoladę, sok z cytryny, cebulę i czosnek.
Usuń 1/2 szklanki mieszanki sosu stek do szczotkowania na steki, jak gotować na grillu. Ustaw pozostałą mieszaninę sosu stek bok do serwowania ze stekami.
Steki grillowe lub broilowe 5 do 7 min. z każdej strony dla średniej doneness (160F), szczotkowanie często z reserved 1/2 szklanki mieszanki sosu stek.
Steki podawać z pozostałą mieszaniną sosu stekowego.