Pikantne Grillowane Krewetki

Pikantne Grillowane Krewetki
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis służy 12 i kosztuje 14 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka soku z limonki, skórki z limonki, azjatyckiej pasty chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pikantne Grillowane Krewetki, Pikantne Grillowane Krewetki, oraz Pikantne Grillowane Krewetki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namocz 12 drewnianych szaszłyków w wodzie przez 30 minut, aby zapobiec zwęgleniu.Tymczasem zrobić sos: doprowadzić cukier i sok z limonki na wolnym ogniu w małym rondlu. Gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
SOSSOS
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Ruszt szczotkowy z olejem. Nawlecz 3 krewetki na każdy szaszłyk; doprawić solą. Podziel sos na pół; połowę Rezerwuj na porcję. Grilluj krewetki przez 1 minutę; posmaruj sosem. Odwróć i grilluj jeszcze przez 1 minutę; ponownie posmaruj sosem. Flip, i grill, szczotkowanie od czasu do czasu z sosem, aż nieprzezroczyste, 1 do 3 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
SOSSOS
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Podawać z sosem reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn