Pikantne Grillowane Deski Ziemniaczane

Pikantne Grillowane Deski Ziemniaczane
Pikantne grillowane deski ziemniaczane wymagają około 55 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 236 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 42 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, garam masala, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Chrupiące Deski Ziemniaczane Czosnkowe, Pikantna Sałatka Ziemniaczana Z Grilla / Za Pomocą Topper Grill, oraz Medaliony wieprzowe z grilla z pikantną sałatką ziemniaczaną.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w wystarczającej ilości wody, aby przykryć (osolone w razie potrzeby) w 3-ćwiartkowym rondlu. Przykryć i podgrzać do wrzenia. Gotować około 15 minut lub do prawie przetargu; odcedzić. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Podgrzać pozostałe składniki do wrzenia; usunąć z ognia.
4
Każdy ziemniak pokroić wzdłuż na 4 lub 5 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
5
Ziemniaki obficie posmarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Przykryć i grill ziemniaki 4 cali od średniego ciepła o 20 protokół, obracając i szczotkowanie 2 lub 3 razy z mieszaniną masła, aż złoty kolor i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn