Pikantne Ciasto Słomkowe Z Serem Cheddar
Pikantny ser cheddar słomkowe ciasto jest Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Idź do sklepu i odbierz masło, pół na pół, Zablokuj ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Podobne przepisy to Skręty Ze Słomy Serowej, Zapiekanka Serowo-Szpinakowa, oraz Serowo-Słomkowe Tartaletki Pomidorowe.
Instrukcje
Pulse pierwszych 5 składników w robocie kuchennym w odstępach 5-sekundowych, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Dodaj pół na pół i proces 10 sekund lub aż ciasto utworzy kulkę.
Uwaga: ciasto można zapakować w folię, zapakować w plastikową torebkę z zamkiem błyskawicznym i schłodzić do 3 dni.
Cztery nasiona Cheddar Trójkąty: Rozgrzej piekarnik do 35
Przygotować ciasto i podzielić na pół.
Rzuć każdą połowę na 9-do 10-calową rundę.
Przenieść rund do pergaminu wyłożonych arkuszy do pieczenia.
Ubij razem 1 białko jaja i 1 łyżeczkę. woda tylko do spienienia. Wymieszać razem 1/4 szklanki prażonych, solonych pestek dyni; 1/4 szklanki prażonych ziaren słonecznika; 2 łyżki. prażone nasiona sezamu; i 2 łyżki. czarny sezam.
Rund pędzla z mieszaniny białka jaja i posypać mieszaniną nasion.
Pokrój każdą rundę w kliny o losowych rozmiarach, używając karbowanego koła do ciasta. Oddzielne kliny około 1 cala od siebie.
Piec 16 do 18 minut; ostudzić na blasze do pieczenia na stojakach drucianych 30 minut. Skład: 24 do 32 trójkątów. Czas pracy: 20 min.; Łączny czas: 1 godz., 22 min., łącznie z kasą.
Pikantny Cheddar" długie " słomki: Rozgrzej piekarnik do 35
Przygotować ciasto i wyłożyć na dobrze obsypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół.
Zwiń każdą połowę w prostokąt o wymiarach 12 x 8 cali (o grubości około 1/8 cala).
Pokrój ciasto na paski o szerokości 3/4 cala za pomocą ostrego noża lub karbowanego koła do ciasta, zanurzając nóż w mące po każdym cięciu, aby zapewnić czyste cięcia.
Umieść paski na wyłożonych pergaminem arkuszach do pieczenia.
Piec 18 do 20 minut lub aż krawędzie są dobrze rumiane; ostudzić na blasze do pieczenia na stojakach drutu 30 minut. Sprawia, że: około 3 tuziny. Czas pracy: 15 min.; Łączny czas: 1 godz., 26 min., łącznie z kasą.
Pecan-Cheddar przyciski: Rozgrzej piekarnik do 30
Przygotuj ciasto i kształt na 1-calowe kulki.
Ubij razem 2 białka i 2 łyżeczki. woda. Zanurz kulki w mieszaninie białek i zwiń w 2 filiżankach drobno posiekanych orzechów pekan.
Umieść 1 cal od siebie na pergaminie wyłożonych arkuszy do pieczenia.
Piec 1 godzinę; ostudzić na blasze do pieczenia na stojakach z drutu 30 minut. Sprawia, że: około 4 i pół tuzina. Czas pracy: 30 min.; Łączny czas: 3 godz., w tym ciasto.
Pikantne ciasteczka Przystawkowe Cheddar: Rozgrzej piekarnik do 35
Przygotować ciasto i wyłożyć na dobrze obsypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół.
Zwiń każdą połowę do grubości 1/8 cala.
Cut z 2 1/2 - do 3 1/2-cala różne nożyce w kształcie gwiazdy; miejsce 2 cale od siebie na pergaminie wyłożonych arkuszy do pieczenia.
Piec 16 do 18 minut; ostudzić na blasze do pieczenia na stojakach drucianych 30 minut. Sprawia, że: 28 (3 1/2 cala) ciasteczek lub 72 (2 1/2 cala) ciasteczek. Czas pracy: 20 min.; Łączny czas: 1 godz., 38 min., łącznie z kasą. Uwaga: Ustaw foremki do ciastek blisko siebie, aby wyciąć kształty; ciasto będzie trudne, jeśli zostanie ponownie przełożone.