Pikantne Ciasto Dyniowe I

Pikantne Ciasto Dyniowe I
Pikantne ciasto z dyni i wymaga z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 216 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz unbaked Pie Skórki, masło, puree z dyni, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać masło lub margarynę, dynię, cynamon, imbir, goździki i sól. W osobnej misce ubijamy jajka, aż się spienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CynamonCynamon
DyniaDynia
GoździkiGoździki
ImbirImbir
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Mąkę, cukier brązowy, cukier biały i mleko wymieszać z jajkami. Mieszanka jaj w mieszaninę dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
DyniaDynia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
4
Wlać połowę mieszanki do każdej patelni wyłożonej cieście.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejsz ciepło do 375 stopni F (190 stopni C) i piec dodatkowe 45 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn