Pikantne Burritos Wołowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj pikantnych Burritos wołowych. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 20g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,57 USD za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ser colby, salsę, rostbef i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deser Truskawkowa Salsa jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Pikantne Burrito Ze Słodkich Ziemniaków, Pikantne Burritos Z Czarnej Fasoli, oraz Korean Spicy BBQ Chicken and Egg Burritos.
Instrukcje
W rondlu w razie potrzeby połącz wołowinę, salsę, chilli i jalapenos. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do uzyskania pożądanej grubości. Łyżka 1/3 do 1/2 szklanki off-center na każdej tortilli; posypać serem. Złóż boki i końce tortilli nad wypełnieniem i zwinąć.
Podawać ze śmietaną, pomidorami i dodatkową salsą w razie potrzeby.