Pikantne Burgery z indyka od Campbell ' s Kitchen

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj pikantnych burgerów z indyka z Campbell ' s Kitchen. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 46g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Jeśli masz bułki z hamburgerami, liście kolendry, sałata liściowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zwykły chex, możesz podążać za tym daniem głównym z Zbierz Ciasto Kawowe jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Burgery z indyka wg Campbell ' s Kitchen, Pikantne Burgery Z Indyka, oraz Pikantne Burgery Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać majonez, sos żurawinowy i musztardę.
Dokładnie wymieszaj indyka, SOS picante, kolendrę i tymianek w średniej misce. Kształt mieszaniny indyka do 8 (1/2-cala grubości) hamburgery.
Umieść 1/4 szklanki sera na środku każdego z 4 hamburgerów. Top każdy z innym hamburgera. Szczypta krawędzi hamburgery do zamknięcia sera.
Lekko nasmaruj stojak na grill i podgrzej grill do średniej. Grill hamburgery przez 10 minut lub do pożądanej doneness, obracając je raz w połowie grillowania. Grillować plastry pomarańczy przez 1 minutę, obracając je raz w połowie grillowania.
Rozprowadzić mieszankę majonezu na górnych połówkach bułek.
Umieść hamburgery na bułkach. Top z plasterkami pomarańczy, cebula i sałata.