Pikantne budynie chlebowe z szynką i cheddarem
Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Mieszanka bulionu z kurczaka o niskiej zawartości sodu, chleb wieloziarnisty, żółtka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indywidualne Pikantne Puddingi Z Chleba Chrzanowego, Pikantny Chleb Cheddar, oraz Puddingi Z Chleba Jagodowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kłaść kostki chleba na patelni z galaretką; zalać sprayem do gotowania.
Piec w 375 przez 10 minut lub do lekko tosty, obracając raz.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić.
Chleb, 1/2 szklanki sera, 3 łyżki cebuli i dalej 5 składników (przez żółtka) w dużej misce.
Białka umieścić w małej misce i ubijać mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany (około 30 sekund). Delikatnie ułożyć białka na masę chlebową.
Łyżka około 1 szklanki mieszanki chleba do każdego z 4 (7-uncji) ramekins pokryte sprayem do gotowania. Pozostałą 1/4 szklanki sera i pozostałą 1 łyżkę cebuli równomiernie podzielić między ramekiny.
Piec w 375 przez 20 minut lub do lekko rumiane. Do każdej porcji dodać 1 łyżeczkę kwaśnej śmietany.
Wine Match Scott Jones: te puddingi potrzebują owocowej czerwieni, aby wyciąć bogactwo i zrównoważyć ostry cheddar i słoną szynkę--Colonia Las Liebres Bonarda 2009 (Argentyna, 1 Dolar