Saucy brukselka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jeśli masz brązowy cukier, mąkę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pikantne Brukselki, Sheila ' s (saucy) Brussels Sprouts, oraz Brukselka Baaji (brukselka Indyjska przyprawiona).
Instrukcje
1
Brukselkę ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, w dużym rondlu, podsmażyć cebulę na maśle do miękkości. Wymieszać z brązowym cukrem, mąką, solą, musztardą i pieprzem do wymieszania. Stopniowo dodawać mleko. doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1 minutę. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Ramię
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto