Pikantna Zupa Z Czarnej Fasoli

Pikantna Zupa Z Czarnej Fasoli
Pikantna zupa z czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 201 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 48 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś liść laurowy, cebulę, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna Zupa Z Czarnej Fasoli, Pikantna Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz pikantna zupa z czarnej fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W garnku z ośmioma ćwiartkami dodaj opłukaną czarną fasolę, wodę, szynkę, cebulę, seler, marchew, pomidory pokrojone w kostkę, mielony czosnek, czosnek w proszku, pietruszkę, sól, sól selera, sos Worcestershire, kostki bulionowe, liść laurowy, pieprz, musztarda, pieprz cayenne, oregano i tymianek. Przykryć i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Czarna FasolaCzarna Fasola
Sól SelerowaSól Selerowa
Liście LauroweLiście Laurowe
PomidorPomidor
MarchewMarchew
MusztardaMusztarda
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
PieprzPieprz
CebulaCebula
StadoStado
TymianekTymianek
WodaWoda
SólSól
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny. Odrzuć bay zostawić i służyć.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn