Pikantna Zupa Tortilla
Pikantna zupa Tortilla wymaga mniej więcej 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1468 kalorii, 126g białka, oraz 84g tłuszczu każdy. Na 6,51 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka pomidorów, pieczonego kurczaka, tortille kukurydziane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Pikantna Zupa Tortilla, Pikantna Zupa Z Kurczaka Tortilla, oraz Pikantna zupa Tortilla z kurczaka Sarahkaye.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 F.
Tortille pokroić w paski 1/2 cala. Ułóż na blasze do pieczenia i piec 8 do 10 minut lub aż chrupiące.
W dużym rondlu dusić bulion z kurczaka, kości i mięso przez 20 minut. Przecedzić bulion przez durszlak do innego rondla. Gdy kości są wystarczająco chłodne, aby poradzić sobie, Wybierz dowolne mięso i dodaj je do bulionu. Wymieszać w czerwonej cebuli, pomidory, jalapenos, i sok z limonki.
Pokrój kukurydzę z kolb i dodaj ją do zupy. Paski tortilla podzielić na 4 miseczki. Kadzi w zupie i top z kolendry, awokado, i serem.