Pikantna zupa chili-serowa
Pikantna zupa chili-serowa wymaga około 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 347 kalorii , 16 g białka i 23 g tłuszczu na porcję. Za 1,31 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, papryczek chili, sera monterey jack i mielonego kminu. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. To przepis przyjazny dla budżetu dla fanów amerykańskiego jedzenia. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoovo . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje niezbyt imponującą ocenę spoonacular wynoszącą 35% . Podobne przepisy to Pikantna marynowana w limonce kura z domową salsą z arbuza , Pikantna sałatka ze szpinaku i Pikantna pasta z zielonych orzechów pekan i jalapeño .
Instrukcje
W garnku do zupy lub rondlu, na średnim ogniu, podsmaż cebulę na oliwie i maśle, aż zmięknie.
Dodaj czosnek i smaż przez 1 minutę.
Dodaj mąkę; gotuj i mieszaj przez 2 minuty. Wymieszaj z bulionem, kukurydzą, papryczkami chili i pomidorami; doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj bez przykrycia przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj pozostałe składniki; podgrzewaj, często mieszając, aż ser się rozpuści (nie gotuj).