Pikantna Zielona Fasola
Pikantna fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, pancetta, szalotka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fasolka szparagowa ze słonym, Fasolka szparagowa ze słonym sosem dla dwojga, oraz Fasolka szparagowa ze słonym.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać fasolkę szparagową i gotować 3 do 4 minut, aż po prostu miękkie.
Fasolę odcedzić i natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie. Pozostawić w lodowatej wodzie do ostygnięcia, następnie dobrze spuścić i odstawić.
Gotować pancetta na dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące, a następnie odstawić. Zmniejszyć ogień do medium, wymieszać szalotki do tłuszczu pancetta, i gotować delikatnie, aż szalotki stały się ciemny złoty brąz, o 10 protokół.
Miejsce pancetta i fasolka szparagowa na patelni; wrzucić i gotować do ogrzania przez, O 2 protokół. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.