Pikantna Wołowina Stroganoff

Pikantna Wołowina Stroganoff
Pikantna wołowina Stroganoff może być tylko Europy Wschodniej przepis, którego szukasz. Przepis ten służy 4. To danie główne ma 530 kalorii, 34g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 2,98 zł za porcję, ten przepis okładki 27% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, paprykę i pietruszkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ocet z czerwonego wina, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna Dziczyzna Stroganoff, Wołowina Stroganoff - pierwotnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ta ulubiona rodzina w moim domu, oraz Easy Beef Stroganoff-Wersja Mielonej Wołowiny podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić wołowinę na 1/8 cala. grube paski. Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj wołowinę na maśle, aż nie będzie różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Wyjąć łyżką szczelinową i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
W sokach na patelni gotujemy grzyby i cebulę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Dodać wodę, sok z cytryny, ocet, bulion, sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Wymieszać z kwaśną śmietaną i wołowiną; podgrzać (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
6
Podawać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
7
Udekorować papryką i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)

Składniki

21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.granulat bulionu wołowegogranulat bulionu wołowego454(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)stek z polędwicy wołowejstek z polędwicy wołowej596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki6 żeberek wieprzowych lub kotletów z polędwicy z kością (8 uncji każdy)6 żeberek wieprzowych lub kotletów z polędwicy z kością (8 uncji każdy)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMakaron gotowany na gorącoMakaron gotowany na gorąco2(zima)mąka uniwersalnamąka uniwersalna1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana227(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)pieczarki pokrojone w plasterkipieczarki pokrojone w plasterki1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipokrojona cebulapokrojona cebula4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPapryka i posiekana pietruszkaPapryka i posiekana pietruszka01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych227(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)filiżanka kwaśnej śmietanyfiliżanka kwaśnej śmietany2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn