Pikantna wieprzowina z kapustą
Pikantna wieprzowina i kapusta to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka oliwy z oliwek, czosnek w proszku, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 88%. Spróbuj Słodko-pikantna wieprzowina i kapusta Napa Stir-Fry z pikantnym makaronem, Wieprzowina Smażona Na Ostro Z Kapustą, oraz Pikantna sałatka z kapusty wieprzowej i Napa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Kapustę i oliwę umieścić w średniej misce i wrzucić do herbu.
Rozprowadzić kapustę w dolnej części naczynia do pieczenia 9x13 cali i wierzchu z pieprzem.
Dodaj wodę tylko na pokrycie.
W dużym płytkim naczyniu lub misce połączyć czosnek w proszku, pieprz, sól, pietruszka i przyprawa Cajun.
Zawijamy wieprzowinę w mieszance przypraw i układamy na wierzchu kapusty.
Piec w nagrzanym piekarniku przez około 45 minut lub do prawie gotowe; po zakończeniu, temperatura wewnętrzna wieprzowiny osiąga 145 Stopni F (63 Stopni C). Wymieszać pastę pomidorową do mieszanki kapusty i piec kolejne 15 do 20 minut. (Uwaga: Czas pieczenia zależy od wielkości pieczeni.)