Pikantna szynka i jajka po benedyktyńsku ze szczypiorkiem
Pikantna szynka i jajka po benedyktyńsku ze szczypiorkiem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka herbatników, awokado, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Krab Benedykt na ciastkach cytrynowo-Szczypiorkowych, Jajka Benedict Deviled Eggs, oraz Jajka Benedykta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pieczemy ciastka zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
2
Połącz roztopione masło i 1 łyżkę. szczypiorek; biszkopty podzielić i posmarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
(65 Ciasteczek)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
3
Umieścić herbatniki, boki maślane, na blasze do pieczenia, i piec w 375 przez 5 minut lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
4
Przygotuj sos hollandaise mix zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając 1 szklanki mleka i 1 łyżki. sok z cytryny i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Hollandaise Mix
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
(65 Ciasteczek)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5
Gotować szynkę, mieszając od czasu do czasu, w średniej wielkości nonstick patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut lub aż rumiane. Wymieszaj szynkę i zmieloną czerwoną paprykę w sosie holenderskim; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
SOS Hollandaise
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
6
Dodaj wodę do głębokości 2 cali w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i utrzymać na lekkim wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
7
Dodaj 1/2 łyżeczki. biały ocet. Rozbij jaja i wsuń do wody, po jednym na raz, jak najbliżej powierzchni wody. Dusić 3 do 5 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały Destylowany
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Takie Jak M&m's
8
Wyjąć łyżką szczelinową. Przyciąć krawędzie, w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
9
Ułóż dolne połówki biszkoptów, boki posmarowane masłem, na każdym z 4 pojedynczych talerzy do serwowania. Top z rukolą, awokado, i gotowane jajka. Łyżka sosu holenderskiego równomiernie na wierzchu każdego jajka.