Deser Żelatynowy Śliwkowo-Hibiskusowy

Deser Żelatynowy Śliwkowo-Hibiskusowy
Ten przepis służy 12 i kosztuje 69 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 93 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz żelatynę o smaku wiśniowym, kwiaty hibiskusa, śliwki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Cmentarny Deser Żelatynowy, Deser Żelatynowy Sangria, oraz Placki Deserowe Żelatynowe.

Instrukcje

1
Doprowadzić 1 szklankę wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Dodać do cytrynowej mieszanki żelatyny; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
3
Wlać 1/4 szklanki żelatyny do 2-qt. szklana miska spryskana sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce 15 min. lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Śliwki przeciąć na pół; usunąć pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
5
Śliwki pokroić w cienkie plasterki, pozostawiając plasterki połączone na 1 końcu każdej śliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
6
Miejsce, Wyciąć Boki w dół, na powierzchni roboczej; spłaszczyć lekko do plasterków wentylatora. Ułóż w misce żelatynę cytrynową; przykryj pozostałą rozpuszczoną żelatyną. Przechowywać w lodówce 15 min. lub dopóki żelatyna nie zostanie ustalona, ale nie będzie jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
W międzyczasie przynieś 2 szklanki pozostałej wody do wrzenia; wlej kwiaty do miski. Wymieszać; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Odstawić 5 min. Odcedź ciecz, zachowując ciecz; naciśnij kwiaty, aby usunąć nadmiar cieczy. Odrzuć kwiaty.
9
Do reserved liquid dodać mieszanki żelatyny wiśniowej; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać z pozostałą wodą. Przechowywać w lodówce 15 min. albo do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Wiśniowymżelatyna O Smaku Wiśniowym
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
10
Wlać żelatynę wiśniową na żelatynę cytrynową. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Unmold tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Wiśniowymżelatyna O Smaku Wiśniowym
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn