Pikantna Sałatka Z Owoców Morza
Pikantna sałatka z owoców morza to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sos chili Sriracha, sól koszerną, imitacje paluszków krabowych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pikantna Sałatka Z Makaronem Z Owocami Morza, Pikantny Kuskus Z Owocami Morza, oraz Pikantna Zupa Z Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozmrozić paluszki krabowe zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Pociągnij paluszki krabowe w pasma i włóż je do dużej miski.
Dodaj krewetki, szalotki, majonez, tobiko, sok z cytryny, i ostry sos.
Dobrze wymieszaj, a następnie posmakuj i wyreguluj przyprawę solą.
Podawać w schłodzonych kieliszkach do martini przyozdobionych większą ilością tobiko i szczypiorku.