Pikantna sałatka z klopsikami z indyka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 40. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać donice orzechy włoskie, sos balsamiczny vinaigrette, cukier i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez KraftRecipes.com. z łyżką wynik 18%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Sałatka z indyka meatball Caesar, Pikantne Chili-Serowe Klopsiki, oraz Spaghetti z indykiem klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać mieszankę z indykiem i serem; uformować w 28 (1-1/2-cala) kulek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Umieść na oprawionej blasze do pieczenia spryskanej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4
Piec 20 min. lub do czasu zakończenia (165F). Tymczasem, gotować i mieszać orzechy w małej patelni na średnim ogniu 2 min.