Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnej sałatki arbuzowej. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 243 kalorie, 2G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ocet winny, arbuz, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantna Sałatka Arbuzowa, Słodka I Pikantna Sałatka Arbuzowa, oraz Rice Krispies Tangy Arbuz Treat dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć arbuza i cebulę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arbuz
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
W małej misce połącz sok pomarańczowy, ocet, miód, zielony pieprz i przyprawy; powoli ubijaj w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Goya Sazon
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
3
Wlać mieszaninę arbuza; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arbuz
4
Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.