Pikantna salsa z fasoli i kukurydzy

Spicy Bean and Corn Salsa Side to bezglutenowy, bezmleczny, lakto-owo-wegetariański i wegański przepis na 8 porcji. Jedna porcja zawiera 85 kalorii , 5 g białka i 1 g tłuszczu . Za 33 centy za porcję przepis ten pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 1 godziny i 15 minut . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jeśli masz pod ręką czarną fasolę, ziarna kukurydzy, salsę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 47% , co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Sałatka z zielonych warzyw z słodko-pikantnym winegretem bazyliowym , Danie z fasoli cannellini z koprem włoskim, czerwoną cebulą i szafranem oraz Sałatka z ogórków i fasoli cannellini .
Instrukcje
Wymieszaj czarną fasolę, salsę, kukurydzę, cebulę i paprykę w dużej misce. Przykryj i schłódź w lodówce, aż schłodzi się, około 1 godziny.