Pikantna Salsa Z Borówkami, Kukurydzą I Fetą

Pikantna Salsa Z Borówkami, Kukurydzą I Fetą
Pikantna Borówka, kukurydza i Salsa z fetą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 579 kalorii, 16G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na $4.89 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka Chilli, zielona cebula, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Salsa kukurydziana i czarna fasola z serem Feta, Borówkowa Salsa Kukurydziana, oraz Pikantne Tacos z kurczaka z kukurydzą, fetą i awokado.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia32
Magazyn