Pikantna sałatka z fasolą, cheddarem i orzechami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $4.59 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 725 kalorii, 27g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Mieszanka migdałów, awokado, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Spróbuj Kiełbaski Z Indyka Z Pikantną Fasolą, Pikantna Sałatka Z Posiekanej Fasoli, oraz Kasza Stoneground z serem Cheddar i pikantną czarną fasolą-bezmięsny poniedziałek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę opłukać i odsączyć, pokroić suszone pomidory i rozerwać plasterek sera na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2
Umieścić mieszane zielenie w misce i top z fasolą, suszone pomidory, ser cheddar, i orzechy.