Pikantna Rolada Cielęca Na Parze
Pikantna bułka cielęca na parze to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ząbków czosnku, ryżu, orzeszków piniowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Podobne przepisy to Fettuccine z pikantnym sosem cielęcym, Pikantny Krem Na Parze, oraz Chawanmushi (Pikantny Krem Jajeczny Na Parze).
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w misce; dobrze wymieszać. Odstawić.
Liście kapusty parowej, przykryte, 3 minuty; odstawić.
W misce wymieszać cielęcinę i kolejne 9 składników (cielęcina przez jajko); dobrze wymieszać.
Liście kapusty układamy obok siebie, lekko nachodząc na siebie. Łyżka mieszanki cielęcej na końcu łodygi liści. Zaczynając od końca trzonu, zwiń, aby utworzyć rolkę 9 x 3 cale.
Parowa Rolada cielęca, pokryta, 25 minut lub do czasu zakończenia.
Pokroić w poprzek na 8 plastrów; podawać z mieszaniną octu i ryżu.