Pikantna Pomidorowa Zupa Wołowa
Pikantna pomidorowa zupa wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 6G tłuszczu i w sumie 136 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga majeranku, soli, bazylii i oleju roślinnego. 46 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 4 godziny i 30 minut. Z łyżką wynik 77%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pikantna Zupa Pomidorowo-Cebulowa Vidalian, Pikantna Zupa Wołowa Warzywna, oraz Zupa z makaronu wołowo-pomidorowego.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy zrumienić mięso gulaszu i kość zupy na oleju.
Dodaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 4-5 godzin lub do miękkości mięsa. Odtłuszczony tłuszcz.
Usuń mięso z kości; pokroić na 1/2 cala. kostki. Wróć do zupy; podgrzej.