Pikantna Polędwica Wieprzowa
Pikantna polędwica wieprzowa to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis na 8 porcji. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 24 g białka i 12 g tłuszczu. Za 1,13 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup pieprz, oliwę z oliwek, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 57% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy to pikantna polędwica wieprzowa, pikantna polędwica wieprzowa i pikantna polędwica wieprzowa.
Instrukcje
Umieść polędwiczki w nienatłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali szklane naczynie do pieczenia.
Połącz pozostałe składniki; natrzeć polędwiczki. Przykryj i wstaw do lodówki na 6 godzin lub na noc.
Piec bez przykrycia w temperaturze 425°C przez 25-30 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°-170°.
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Polędwicę wieprzową można łączyć z Pinot Noir, Malbec i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełnia mięsne sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taninowe malbec łączy się z tłustymi kawałkami mięsa i grillem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 48 dolarów.
![Winnica Marimar Estate Don Miguel Cristina Pinot Noir]()
Winnica Marimar Estate Don Miguel Cristina Pinot Noir
To wino do starzenia, ale przyjemne do picia już teraz. W złożonym nosie aromaty jeżyn, konfitur śliwkowych i drzewa sandałowego. Podniebienie, szerokie i gładkie, ukazuje idealną równowagę pomiędzy atrakcyjnymi owocami i eleganckim dębem. Żywa kwasowość utrzymuje wino do końca i zapewnia długi potencjał starzenia tego wspaniałego wina.