Pikantna Polędwica Wieprzowa

Pikantna Polędwica Wieprzowa
Pikantna polędwica wieprzowa to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis na 8 porcji. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 24 g białka i 12 g tłuszczu. Za 1,13 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup pieprz, oliwę z oliwek, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 57% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy to pikantna polędwica wieprzowa, pikantna polędwica wieprzowa i pikantna polędwica wieprzowa.

Instrukcje

1
Umieść polędwiczki w nienatłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali szklane naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2
Połącz pozostałe składniki; natrzeć polędwiczki. Przykryj i wstaw do lodówki na 6 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 425°C przez 25-30 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°-170°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.

Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Polędwicę wieprzową można łączyć z Pinot Noir, Malbec i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełnia mięsne sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taninowe malbec łączy się z tłustymi kawałkami mięsa i grillem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 48 dolarów.
Winnica Marimar Estate Don Miguel Cristina Pinot Noir
Winnica Marimar Estate Don Miguel Cristina Pinot Noir
To wino do starzenia, ale przyjemne do picia już teraz. W złożonym nosie aromaty jeżyn, konfitur śliwkowych i drzewa sandałowego. Podniebienie, szerokie i gładkie, ukazuje idealną równowagę pomiędzy atrakcyjnymi owocami i eleganckim dębem. Żywa kwasowość utrzymuje wino do końca i zapewnia długi potencjał starzenia tego wspaniałego wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn