Pikantna pieczeń wieprzowa z grzybami i ziołami

Pikantna pieczeń wieprzowa z grzybami i ziołami
Pikantna pieczeń wieprzowa z grzybami i ziołami to przepis bezglutenowy i bezmleczny, składający się z 8 porcji. Za 1,86 USD za porcję ten przepis pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 41 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 269 kalorii. Udaj się do sklepu i kup łodygi i kawałki grzybów, skrobię kukurydzianą, smażoną cebulę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 70%, to danie jest solidne. Spróbuj pikantnej ziołowej pieczeni wieprzowej z sosem, nadziewanej pieczeni wieprzowej z przyprawionym karczochami i farszem grzybowym oraz pikantnego sosu grzybowo-ziołowego z puree ziemniaczanym z kalafiora, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Umieść cebulę i marchewkę w 5-qt. powolna kuchenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przekrój pieczeń na pół; dodać do wolnowaru. W małej misce wymieszaj zupę, bulion, grzyby, tymianek, sos Worcestershire, rozmaryn, majeranek i pieprz; polać wieprzowiną. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 5-6 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
MajeranekMajeranek
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wyjmij wieprzowinę na półmisek; trzymaj się ciepło. Odtłuszczaj tłuszcz z soków kuchennych; przełożyć do dużego rondla. Doprowadzić płyn do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; stopniowo wrzucaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Podawać wieprzowinę z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
6
W razie potrzeby posyp porcje smażoną cebulą francuską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Cebula SmażonaFrancuska Cebula Smażona
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn