Pikantna pieczeń wieprzowa z grzybami i ziołami
Pikantna pieczeń wieprzowa z grzybami i ziołami to przepis bezglutenowy i bezmleczny, składający się z 8 porcji. Za 1,86 USD za porcję ten przepis pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 41 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 269 kalorii. Udaj się do sklepu i kup łodygi i kawałki grzybów, skrobię kukurydzianą, smażoną cebulę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 70%, to danie jest solidne. Spróbuj pikantnej ziołowej pieczeni wieprzowej z sosem, nadziewanej pieczeni wieprzowej z przyprawionym karczochami i farszem grzybowym oraz pikantnego sosu grzybowo-ziołowego z puree ziemniaczanym z kalafiora, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
Umieść cebulę i marchewkę w 5-qt. powolna kuchenka.
Przekrój pieczeń na pół; dodać do wolnowaru. W małej misce wymieszaj zupę, bulion, grzyby, tymianek, sos Worcestershire, rozmaryn, majeranek i pieprz; polać wieprzowiną. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 5-6 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Wyjmij wieprzowinę na półmisek; trzymaj się ciepło. Odtłuszczaj tłuszcz z soków kuchennych; przełożyć do dużego rondla. Doprowadzić płyn do wrzenia.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; stopniowo wrzucaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Podawać wieprzowinę z sosem.
W razie potrzeby posyp porcje smażoną cebulą francuską.