Pikantna nadziewana pierś z kurczaka ze śliwkową glazurą

Pikantna nadziewana pierś z kurczaka ze śliwkową glazurą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 628 kalorii, 40g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać dżem, można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Odciskiem Kciuka Wypełnione Dżemem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ser kozi, wiśnia i orzech nadziewane piersi z kaczki z polewą szampańską, Patelnia pierś kurczaka kolacja z pikantnym sosem i warzywami, oraz Pierś Z Kurczaka Z Miodowo-Balsamiczną Glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na dużym ogniu. Za pomocą noża do parowania Wytnij kieszeń z boku każdej piersi.
Miejsce na patelni i sear aż lekko rumiane z obu stron, ale nie gotowane przez. Odstawić.
Połączyć chleb kukurydziany, boczek, seler, cebula, masło, i 1/4 Puchar kurczaka bulion; wymieszać, aż dobrze połączone. Napełnij każdą pierś mieszanką chleba kukurydzianego.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut.
Podczas pieczenia kurczaka, przynieś 1/3 szklanki wywaru z kurczaka na wolnym ogniu.
Ubić dżem śliwkowy i dusić na średnim ogniu, aż większość wywaru z kurczaka wyparuje.
Wlać śliwkową glazurę na piersi kurczaka i gotować przez dodatkowe 10 minut, a środek nadziewanej piersi osiąga 160 stopni F (70 stopni C).