Pikantna Marynata Koreańska

Pikantna Marynata Koreańska
Need a marynata bezglutenowa i wegańska? Pikantna koreańska marynata może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób naprawdę lubi to Koreańskie danie. Mieszanka słodzika Splenda® no calorie, zmielony imbir, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Marynata do mięsa koreańskiego (pikantna lub nie pikantna), Grillowane Koreańskie grillowane krótkie żeberka w / Sweet Peach Relish + Spicy Korean Slaw, oraz Koreańska Marynata Do Grillowania dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu na dużym ogniu wymieszać granulowany słodzik SPLENDA®, sos sojowy, wodę, cebulę w proszku i zmielony imbir. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Sos SojowySos Sojowy
SłodzikSłodzik
SplendaSplenda
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Wyjąć mieszaninę z ognia, ostudzić i ubić w soku z cytryny i gorącej pasty chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Umieścić kurczaka w mieszaninie. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 4 godziny przed przygotowaniem kurczaka według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować eseju Chenin Blanc Blend. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Esej Chenin Blanc Blend
Esej Chenin Blanc Blend
Stare, krzewiaste wino chenin blanc zostało użyte jako kotwica tego wina i nadaje mu intensywną owocowość i orzeźwiającą kwasowość. Viognier dodaje kwiatowe i pikantne nuty i miękkie, atrakcyjne bogactwo podniebienia. Doskonały do grillowanych owoców morza i kurczaka.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Magazyn