Pikantna Marynata Cajun & Baste

Pikantna Marynata Cajun & Baste
Przepis Pikantny marynata Cajun & Baste może zaspokoić swoje pragnienie kreolski w około 1 godzina i 5 minut. Jedna porcja zawiera 1064 kalorii, 3G białka, oraz 110 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 1 i kosztuje 3,74 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz chrzan, tymianek, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubi tę marynatę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marynata do mięsa koreańskiego (pikantna lub nie pikantna), Pikantna Marynata Jagnięca, oraz Pikantno-cytrusowa marynata do jagnięciny dla podobnych receptur.

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jednym z win, które można spróbować jest La Marea Kristy Vineyard Albarino. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
La Marea Kristy Vineyard Albarino
La Marea Kristy Vineyard Albarino
Jasne, świeże i chrupiące z nutami twarogu cytrynowego i mandarynki. Na podniebieniu wykazuje elegancką fakturę i jasną kwasowość na wykończeniu.Dobrze komponuje się z ostrygami, grillowanymi rybami i pikantnymi potrawami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia18
Magazyn