Pikantna Kolacja Duszona-Wieprzowa
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Pikantna Kolacja duszona-wieprzowina może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 474 kalorie, 47g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, tymianek, przetartą szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać węgierską paprykę, można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pikantna Kolacja Wieprzowa, Pikantna Kiełbasa Penne Kolacja, oraz Niedzielna Kolacja: Jagnięce Golonki Duszone W Cytrusach.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wieprzowiny.
Połącz paprykę i 5 kolejnych składników (papryka przez musztardę); wieprzowinę natrzyj mieszanką papryki.
Rozgrzać olej w 6-litrowej szybkowarze pokrytym natryskiem na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; brązową ze wszystkich stron.
Zdjąć z patelni; odstawić.
Dodaj por i czosnek na patelnię; smażyć 2 protokół.
Dodać bulion; doprowadzić do duszenia. Powrót wieprzowiny na patelnię; łyżka poru mieszaninę na wieprzowinę. Zamknij pokrywę bezpiecznie; doprowadzić do wysokiego ciśnienia na dużym ogniu (około 3 minut). Dostosuj ciepło do średniego lub poziomu potrzebnego do utrzymania wysokiego ciśnienia; gotuj 45 minut.
Usuń z ciepła; umieść Szybkowar pod zimną bieżącą wodą.
Zdjąć pokrywkę, wymieszać z ziemniakami i marchewką. Zamknij pokrywę bezpiecznie; doprowadzić do wysokiego ciśnienia w wysokiej temperaturze. Dostosuj ciepło do średniego lub poziomu potrzebnego do utrzymania wysokiego ciśnienia; gotuj 15 minut.
Umieść kuchenkę pod zimną bieżącą wodą.
Zdejmij pokrywkę; usuń warzywa i wieprzowinę z patelni.
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 1/4 cala; wyrzucić kość.