Pikantna Kiełbasa Ragu Nachos Z Marynowaną Cebulą

Pikantna Kiełbasa Ragu Nachos Z Marynowaną Cebulą
Pikantne kiełbasy Ragu Nachos z marynowaną cebulą może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1133 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 4,14 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka pasty pomidorowej, czosnek, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Słodkie i pikantne kiełbasy Ragu Nachos z marynowaną cebulą, Szybka i pikantna marynowana cebula, oraz Pieczone Ziti z pikantną wieprzowiną i kiełbasą Ragù dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć czosnek, seler, cebulę i koper włoski do robota kuchennego i puree, aby uzyskać grubą pastę. Szeroką, głęboką patelnię zalać oliwą z oliwek i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać puree warzywa i doprawić solą; gotować, aż cały płyn wyparuje i warzywa zaczynają trzymać się patelni-chcesz brązowy gówno z tych facetów, aż crud zaczyna tworzyć na dnie patelni. Mieszaj od czasu do czasu, aby zeskrobać rumiane kawałki, a następnie pozwól ponownie uformować crud. Bądź cierpliwy i nie spiesz się: to tutaj rozwija się wielki smak; zajmie to do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Kiedy piękny brązowy crud uformował się i został zdrapany w dół kilka razy, wymieszać w koncentracie pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1
Dodaj wino, wymieszać, aby połączyć i zeskrobać wszelkie pozostałe rumiane kawałki. Gotować, aż około połowa wina odparuje, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając go drewnianą łyżką, aż rumiane, 10 do 15 protokół. (Tutaj powstaje kolejna runda wielkiego smaku, więc nie spiesz się.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć mięso o około 1/2 cala. Wymieszać, aby dobrze połączyć, następnie dodać liście laurowe i wiązkę tymianku. Smakuj, doprawiaj solą i ponownie smakuj; to nie jest zrobione, ale powinno smakować dobrze. Doprowadzić sos do wrzenia (BTB) i zmniejszyć do gotować (RTS). Kontynuuj gotowanie przez 3 godziny, degustując, przyprawiając i dodając więcej wody w razie potrzeby. Wyrzucić liście laurowe i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
1
W misce wymieszać ocet, 1/2 szklanki zimnej wody, cukier, 1 łyżkę soli i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać pokrojoną cebulę i odstawić, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Drenaż.
4
Złóż nachos: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Na żaroodpornym talerzu rozłóż warstwę chipsów tortilla. Wierzch warstwą ragu i przykryj serem parmigiano i fontina.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ser FontinaSer Fontina
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Piec do rozpuszczenia serów, 5 do 10 minut. W międzyczasie wymieszaj posiekany chipotle, SOS adobo i mascarpone w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Mozzarellą)(można Zastąpić Mozzarellą)
MascarponeMascarpone
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Posypać rukolą na nachos i zakończyć dollops chipotle mascarpone i marynowanej cebuli. Lepki serowy smakołyk. Pyszne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
MascarponeMascarpone
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
8
Zdjęcia Con Poulos
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn