Pikantna Kiełbasa Ragu Nachos Z Marynowaną Cebulą

Pikantna Kiełbasa Ragu Nachos Z Marynowaną Cebulą
Pikantne kiełbasy Ragu Nachos z marynowaną cebulą może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1133 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 4,14 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka pasty pomidorowej, czosnek, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Słodkie i pikantne kiełbasy Ragu Nachos z marynowaną cebulą, Szybka i pikantna marynowana cebula, oraz Pieczone Ziti z pikantną wieprzowiną i kiełbasą Ragù dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć czosnek, seler, cebulę i koper włoski do robota kuchennego i puree, aby uzyskać grubą pastę. Szeroką, głęboką patelnię zalać oliwą z oliwek i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać puree warzywa i doprawić solą; gotować, aż cały płyn wyparuje i warzywa zaczynają trzymać się patelni-chcesz brązowy gówno z tych facetów, aż crud zaczyna tworzyć na dnie patelni. Mieszaj od czasu do czasu, aby zeskrobać rumiane kawałki, a następnie pozwól ponownie uformować crud. Bądź cierpliwy i nie spiesz się: to tutaj rozwija się wielki smak; zajmie to do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Kiedy piękny brązowy crud uformował się i został zdrapany w dół kilka razy, wymieszać w koncentracie pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1
Dodaj wino, wymieszać, aby połączyć i zeskrobać wszelkie pozostałe rumiane kawałki. Gotować, aż około połowa wina odparuje, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając go drewnianą łyżką, aż rumiane, 10 do 15 protokół. (Tutaj powstaje kolejna runda wielkiego smaku, więc nie spiesz się.)
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
3
Dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć mięso o około 1/2 cala. Wymieszać, aby dobrze połączyć, następnie dodać liście laurowe i wiązkę tymianku. Smakuj, doprawiaj solą i ponownie smakuj; to nie jest zrobione, ale powinno smakować dobrze. Doprowadzić sos do wrzenia (BTB) i zmniejszyć do gotować (RTS). Kontynuuj gotowanie przez 3 godziny, degustując, przyprawiając i dodając więcej wody w razie potrzeby. Wyrzucić liście laurowe i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1
W misce wymieszać ocet, 1/2 szklanki zimnej wody, cukier, 1 łyżkę soli i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać pokrojoną cebulę i odstawić, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Drenaż.
4
Złóż nachos: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Na żaroodpornym talerzu rozłóż warstwę chipsów tortilla. Wierzch warstwą ragu i przykryj serem parmigiano i fontina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Niebieskie Chipsy TortillaPokruszone Niebieskie Chipsy Tortilla
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
16 Plasterków Sera Fontina16 Plasterków Sera Fontina
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
6
Piec do rozpuszczenia serów, 5 do 10 minut. W międzyczasie wymieszaj posiekany chipotle, SOS adobo i mascarpone w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Mozzarellą)(można Zastąpić Mozzarellą)
MascarponeMascarpone
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Posypać rukolą na nachos i zakończyć dollops chipotle mascarpone i marynowanej cebuli. Lepki serowy smakołyk. Pyszne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
MascarponeMascarpone
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
8
Zdjęcia Con Poulos
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn