Pikantna kiełbasa i Gorgonzola Pizza

Pikantna kiełbasa i Gorgonzola Pizza
Przepis pikantna kiełbasa i Gorgonzola Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 508 kalorii, 23G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać rundy papryka, zakupione w pełni pieczone ciasto pizzy, ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantna Kiełbasa Do Pizzy, Pikantna Kiełbasa Pizza Pie, oraz ATSA Pikantna Kiełbasa Do Pizzy.

Instrukcje

1
Umieść stojak w środku piekarnika i rozgrzej do 218°. Sauté kiełbasa w dużej patelni na średnim ogniu, aż tylko gotowane przez, łamanie na 1/2-calowe kawałki z tyłu łyżki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Odcedzić tłuszcz; odstawić kiełbasę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
3
Umieść ciasto pizzy na blasze do pieczenia bez oprawek. Pozostawiając 3/4-calowy zwykły granicy, rozprowadzić 1 szklankę sosu na skorupie. Wierzch z 3/4 szklanki mozzarelli, 3/4 bazylii, kiełbasy, 1/2 szklanki Gorgonzoli, oliwek, 1/2 szklanki mozzarelli, papryki i 1/2 szklanki Gorgonzoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
GorgonzolaGorgonzola
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
KiełbasaKiełbasa
OliwkiOliwki
SOSSOS
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Mżawka pozostałe 1/4 szklanki sosu nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
5
Piec pizzę, aż skorupa jest chrupiące i topping jest podgrzewany przez, O 13 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Posypać pozostałą bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Piccini Chianti Classico. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn